Daçka Kartal’ı avladı: 74-67

Daçka Kartal’ı avladı: 74-67

SPOR Haberleri

Tahincoğlu Basketbol Süper Ligi’nde 20. haftanın sonucu merakla beklenen maçında Darüşşafaka Doğuş, Beşiktaş Sompo Japan engelini 74-67’lik skorla geçti.

Hafta içinde Buducnost’u deplasmanda mağlup ederek Eurocup’ta yarı finale yükselen David Blatt’ın takımında son çeyrekte maça ağırlığını koyan ABD’li oyuncu Scottie Wilbekin’in performansı takımının zorlu karşılaşmada galibiyete ulaşmasında kilit rol oynadı. Mücadelede Beşiktaş’ın düşük bir dış şut yüzdesiyle oynadığı ilk çeyrek 18-17’lik Darüşşafaka üstünlüğüyle geçildi.  İkinci çeyrekte rakibini top kaybına zorlayarak raydan çıkartan Beşiktaş 30-30 ile oyunu dengeye getirse de çeyreğin sonunda Johnson ve Wilbekin ile etkili olan Daçka, ilk yarıyı 38-32 önde tamamladı. Son bölüme 1 sayılık Darüşşafaka üstünlüğüyle girildi. Son bölüme Wilbekin’in etkili oyunuyla başlayan Daçka, Cummings’i de devreye sokunca farkı çift hanelere kadar çıkarırken Beşiktaş farkı kapatamayınca Daçka sahadan 74-67’lik üstünlükle ayrıldı. Diğer sonuçlar: Gaziantep-Büyükçekmece: 87-67, Anadolu Efes-Trabzonspor: 98-91, Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe Doğuş: 69-74.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...