Arsenal'e Vietnam'da 'koşan adam' sürprizi

Arsenal'e Vietnam'da 'koşan adam' sürprizi

FUTBOL Haberleri

Vietnam'da hazırlık çalışmalarını sürdüren Arsenal takımının otobüsünü 8 kilometre boyunca koşarak takip eden Vietnamlı taraftar ülkede günün konusu oldu.

20 yaşındaki Vu Xuan Tien, Vietnam'ın başkent Hanoi'de takım otobüsüyle gezen Arsenal takımını takip etmeye başladı. Takım oyuncuları ve Teknik Direktör Arsene Wenger, Vu Xuan Tien'i farkettikten sonra alkışlarla ve sloganlarla genç taraftarı desteklediler. Bunun ardından Vietnamlı genci otobüse davet eden Arsenal futbolcuları Vu Xuan Tien'in takım formasını da imzaladılar. Ülkede bir anda günün konusu haline gelen Vu Xuan Tien, uzun yıllardır Arsenal'in taraftarı olduğunu söyledi. Vu Xuan Tien, BBC Vietnamca Bölümü'ne verdiği röportajda, hayran olduğu futbolcuları görmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Genç taraftar, "Sadece desteklediğim takımın futbolcularını ve Arsene Wenger'i görmek için koşmaya başladım. Ama hiç bu kadar şanslı olacağımı düşünmemiştim" dedi.
Vu Xuan Tien "Beni otobüse çağırdıklarında hem çok şaşırdım hem de çok sevindim. Tüm futbolcular ve Arsene beni alkışlayıp kutladı. Hâlâ bana gösterdikleri bu dostluğun mutluluğu ve şaşkınlığı içindeyim" dedi.
Arsenal, bu akşam Vietnam millî takımıyla bir hazırlık maçı yapacak.
Vu Xuan Tien, bu karşılaşmada her iki takıma da destek vereceğini söyledi ancak Vietnam'ı 'biraz daha fazla destekleyeceğini' ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...