Ünlü patron '44 milyon dolar rüşvet verdi'

Ünlü patron '44 milyon dolar rüşvet verdi'

DÜNYA Haberleri

Hakkında rüşvet vermek suçlamasıyla soruşturma açılan ünlü isim, bir bankacıya 44 milyon dolar rüşvet vermekle suçlanıyor.

Almanya'nın Bayern kentinde, Formula 1 patronu Bernie Ecclestone hakkında rüşvet vermek suçlamasıyla soruşturma açıldı. Ecclestone'un Alman BayernLB bankası eski yönetim kurulu başkanı Gerhard Gribkowsky'ye 44 milyon dolar rüşvet verdiği iddia edildi. Gribkowsky'nin parayı aldığı ve vergilendirmediği ortaya çıktıktan sonra 8.5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Formula 1 patronu Bernie Ecclestone ise iddialara reddidiyor. Ecclestone ödemeyi Formula 1 hisse satışında İngiltere'deki vergi soruşturmasından kaçınmak için yaptığını söyledi. Uluslararası haber ajansı AP'ye konuşan Ecclestone, Alman savcının hakkında soruşturma açtığını doğruladı. Ecclestone, "Benim rüşvet verdiğimi iddia ediyorlar ancak ben yasadışı hiçbir şey yapmadım" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...