CHP'li Başkan'ın karısı oruç tutanları böyle aşağıladı

- Güncelleme:
CHP'li Başkan'ın karısı oruç tutanları böyle aşağıladı

GÜNDEM Haberleri

CHP'li Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'in akademisyen karısı, Twitter'da oruç tutanları aşağılayıcı ifadeler içeren bir tweet paylaştı.

Gezi Parkı olayları ile doruk noktasına çıkan siyasi gerginlik, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Twitter'da hakarete varan ifadelerle devam ediyor. Hakaret düzeyindeki açıklamaların yapıldığı Twitter'da ağırlı olarak konular siyaset, din ve toplum üzerine yöneliyor. Bunlardan birisi de dün akşam saatlerinde yaşandı. CHP'li Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal'ın, aynı zamanda da akademisyen olan CHP'li karısı Meltem Ünal Erzen Twitter'da oruç tutanlara yönelik aşağılayıcı ifadeler içeren bir tweet paylaştı. Erzen, "badem" diye aşağıladığı hükümet yanlısı bireylerin zekalarına da hakaret etti. Erzen, oruç tutanlarla ilgili "Hah iftarları bitti galiba.. Düşmeye başladılar.. Badem IQ'lar.." gibi aşağılayıcı cümleler kullandı. Kimi zaman çevreci, akademisyen ve CHP'deki sosyal sorumluluk projeleriyle öne çıkan Meltem Ünal Erzen, küçümseyici ve ötekileştirici üslupla attığı bu tweet sonrası takipçileri de dahil olmak üzere birçok kişiden tepki topladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...