Son dakika! Yolcu otobüsü park halindeki tıra çarptı! 11 ölü, 23 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Son dakika! Yolcu otobüsü park halindeki tıra çarptı! 11 ölü, 23 yaralı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Çorum'un Osmancık ilçesinde yolcu otobüsü, park halindeki tıra çarptı. Otobüsün alev aldığı kazada, 11 kişinin hayatını kaybettiği, 23 kişinin de yaralı olduğu bildirildi. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor...

Kaza, saat 06.00 sıralarında Osmancık ilçesi Kumbel köyü mevkiinde meydana geldi. İstanbul'dan 26 yolcusuyla Tokat'a gitmek için yola çıkan, plakası ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen yolcu otobüsü, yol kenarında, park halindeki LT 640 TL yabancı plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs alev aldı. Tam bir can pazarının yaşandığı kaza yerine, çok sayıda ambulans, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Meydana gelen kazada 11 kişinin öldüğü, 23 kişinin de yaralandığı bildirildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, otobüsten çıkarılan yaralılar, ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

İtfaiyenin yoğun çabası sonucu alevler kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının sürdüğü otobüste, cesetlerin olabileceği ifade edilerek, ölü sayısının artmasından endişe edildiği kaydedildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...