Antalyaspor'dan Fenerbahçe'ye ilginç teklif

Antalyaspor'dan Fenerbahçe'ye ilginç teklif

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Semih Şentürk için Medical Park Antalyaspor ilginç bir teklif sundu.

Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Semih Şentürk için Medical Park Antalyaspor ilginç bir teklif sundu. Yeni sezona Samet Aybaba yönetiminde giren Antalyaspor'da, Milan Baros'un ardından gözler Semih Şentürk transferinde. Akdeniz ekibinin Semih için yaptığı teklif ise çok ilginç. Kulüp başkanı Gültekin Sencer, Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı'ya sunduğu teklifi şöyle anlattı, "Kiğılı'ya 'Semih ile görüştükten sonra 500 bin avro da para istiyorum senden. Zaten kadro dışı kalmış, 1 milyon 520 bin avro garanti parası var. Bu parayı vereceğinize 500 bin avro Antalyaspor'a verin, 1 milyon 20 bin avro kazanın' diye teklifte bulundum. Çok komik geliyor ama gerçek. 'İlk defa böyle bir teklif duyuyorum' dedi Abdullah başkan. Teklifimiz aynen geçerli. Antalyaspor'u zarar ettirecek bir çalışmanın içinde olmayız.''
Aybaba'ya da aynı yöntem
nbsp;Gencer, Samet Aybaba ile ilgili sözleşme konusunda basına yansıyan haberlerin gerçeği yansıtmadığını anlatarak, şunları söyledi: "Hoca Beşiktaş'tan tazminat alacak şeklinde söylemler oldu. Samet hoca sözleşmeyi imzaladı ama sözleşmeyi imzalamayan bendim. İlk defa tarihte farklı bir pazarlık konusu oldu. Samet Aybaba Antalya'yı çalıştırmasaydı 1 milyon 550 bin lira garanti parası vardı. Beşiktaş ile pazarlığa oturan bendim. 'Zaten 1 milyon 550 lira vereceksiniz, Antalyaspor'a 500 bin lira verin. Samet hocanın peşinatını ödeyelim' diye. Hocanın peşinatını ben Beşiktaş'tan aldım. Hoca pazarlık yapmadı, biz kulüp olarak Beşiktaş ile yaptık. Bunun bilinmesini istiyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...