Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Survivor Mustafa KİMDİR? | Mustafa Kemal Kurt Ne İş Yapıyor?

Düzenleyen:
Survivor Mustafa KİMDİR? | Mustafa Kemal Kurt Ne İş Yapıyor?

MAGAZİN Haberleri

Survivor'a katılan Mustafa Kemal Kurt kimdir? Survivor 2018'de gönüllüler takımına Mustafa Kemal Kurt da dahil oldu. Peki Survivor Mustafa Kimdir, ne iş yapıyor, kaç yaşında? Survivor Kemal hayatı... Survivor'a yeni katılan Mustafa Kemal Kurt hakkında merak edilenler haberimizde

Survivor Mustafa Kemal kimdir, ne iş yapıyor, hayatı hakkında merak edilenler sitemizde yer alıyor. Survivor'a yeni katılan Mustaf Kemal Kurt dikkat çekmeyi başardı. Fiziki özellikleri ile göz önüne çıkan Mustafa'nın performansı da merak ediliyor. Survivor MustafaSurvivor Kemal mi? Mustafa Kemaş Kurt ne iş yapıyor? Survivor Mustafa biyografisi burada.

SURVİVOR MUSTAFA BİYOGRAFİSİ

Survivor'ın sunucusu Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yeni katılan yarışmacıları açıkladı. Peki Survivor'a yeni katılan Mustafa Kemal Kurt kimdir? Mesleği ne? Hangi işlerle meşgul oldu?

Survivor Mustafa KİMDİR? | Mustafa Kemal Kurt Ne İş Yapıyor?

MUSTAFA KEMAL KURT KİMDİR?

Mustafa Kemal Kurt Crossfit Antrenörüdür. Türkiye Milli Takımı Rugby oyuncusu ve kaptanıdır. Bulgaristan Avrupa Rugby Şampiyonası katılmıştır. Mustafa Kemal Rugby sporu ile ilgileniyor. Rugby güç gerektiren bir spordur. 15 kişiden iki takım ve 40 dakikalık iki devre halinde oynanan oyunda oyuncu elindeki topu ileri pas vermeden kale çizgisinin arkasına geçirmeye çalışır.

Hayatı başarılar ile dolu olan Mustafa Kemal Kurt çok güçlü bir oyuncudur. Ormanı doğayı ve ateş yakmayı çok seven Mustafa Kemal Kurt Survivor 2018'e sonradan katılsa da Survivor adasına çok rahat kısa sürede uyum sağlayacak bir yarışmacıdır.

Survivor Mustafa KİMDİR? | Mustafa Kemal Kurt Ne İş Yapıyor?

SURVİVOR MUSTAFA'NIN BÜYÜK HAYALİ GERÇEK OLDU!

Mustafa Kemal Kurt en büyük hayalinin Survivor'a katılmak olduğunu söylüyor ve tam bir Survivor ruhuna sahip olduğunu açıklıyor. Biliyoruz ki Gönüllüler bu Survivor'da çok şanslı değil. Çünkü bu zamana kadar yayınlanan Survivor yarışmalarındaki en iyi adaylara karşılık gönüllülerden oluşan bir takım.

Bir dönem Zone Zorlu Center'da ve Koç Üniversitesinde Rugby Koç'u olarak çalışmalar gerçekleştirmiştir. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümünden mezun olan Mustafa Kemal Kurt yaşantısını İstanbul Beşiktaş'ta sürdürmektedir.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...