Beşiktaş bir transfer bombası daha patlattı

Beşiktaş bir transfer bombası daha patlattı

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş, Serdar Kurtuluş transferi için Gaziantepspor ile anlaşmaya vardı. Serdar Kurtuluş'un Beşiktaş tercihi de etkili oldu.

Beşiktaş, Serdar Kurtuluş transferi için Gaziantepspor ile anlaşmaya vardı. Bugün Kasımpaşa'nın oyuncu için 2 milyon avro önermesinin ardından devreye yeniden giren siyah-beyazlılar, Gaziantepspor ile anlaşmaya vardı. Transferde Serdar Kurtuluş'un Beşiktaş tercihi de etkili oldu. Serdar için büyük bir transfer karmaşası yaşanıyordu. Beşiktaş, Kasımpaşa ve Trabzonspor Serdar için birbirleriyle yarışırken tecrübeli oyuncu, tercihinin teklif gelmesi halinde siyah-beyazlılardan yana olduğunu belirtmişti. nbsp; Bonservis bedelinin peşin ödenmesi konusunda da Gaziantepspor yönetiminin beklentileri karşılanırken Serdar 1,5 milyon avro ve bir oyuncu karşılığında Besiktas'in yolunu tuttu. Boylelikle gün içinde Kasımpaşa'nın iki, geçen hafta da Trabzonspor'un 2 yılda ödemeyi taahhüt ettiği 2,5 milyon avro+1 oyuncu teklifi reddedilmiş oldu. Serdar Kurtuluş transferinin yarın resmen açıklanması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...