Beşiktaş Tolga Zengin transferini neden bitiremedi

Beşiktaş Tolga Zengin transferini neden bitiremedi

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş'ın kadrosuna dahil etmek istediği Tolga Zengin transferinde ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş'ın kadrosuna dahil etmek istediği Tolga Zengin transferinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Sezon sonunda takımdan ayrılmak istediğini açıklayan tecrübeli kaleciye ilk teklif Beşiktaş'tan gelmişti. Milli file bekçisi siyah-beyazlı takımın ilgisinden ve kendine olan güveninden dolayı ön protokol bile yapmış transferin sözünü vermişti. Ancak bu gelişmelerin ardından transfer süreci çıkmaza girdi.
İşte Tolga gerçekleri!
Trabzonspor, geçtiğimiz günlerde 500 bin avroluk bir fark olmasına rağmen Beşiktaş'ın teklifi 3 milyon avroya yükseltmemesini ve farklı istekler sunduğunu resmi sitesinden açıklamıştı.
Ancak durum sadece bu açıklamalardan ibaret değil. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, oğlu gibi sevdiği Tolga Zengin'in gitmek istemesine zor da olsa izin verdi. Birçok kez ikna yolları arayan ancak başarılı olamayan başkan Hacıosmanoğlu, Tolga Zengin'in ısrarlarını kıramadı. Beşiktaş yönetimiyle görüşmelerinde çok fazla zorluk çıkarmayan İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetimden gelen tepkilere dur diyemedi. Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam ve Engin Baytar gibi önemli futbolcuları rakiplerine kaptıran Trabzonspor, kaptanını da göndermek istemiyor. Şehirden gelebilecek tepkilerden çekinen yönetim kurulu üyeleri kaptanlarını takımdan ayırmak istemiyor.
Yöneticilerin ısrarı karşısında durmak zorunda kalan başkan Hacıosmanoğlu ise kesin kararını bu sefer verdi. Eğer istedikleri teklif gelirse Tolga Zengin Beşiktaş forması giyecek. Futbolcunun özel ısrarları ve her antrenman öncesi huzursuzluğunu teknik ekibe iletmesi bu transferin gerçekleşmesinde en önemli sebepler olacak. Görüşmelerin Derry City karşılaşmasından hemen sonra başlaması bekleniyor.
Bordo-mavili yönetim ise başkanın aldığı karara saygı göstereceklerini belirtti. (eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...