NTV'den kovuldu Habertürk kaptı

NTV'den kovuldu Habertürk kaptı

GÜNDEM Haberleri

Ciner Grubu, NTV Ankara Temsilciliği görevini yaparken işine son verilen deneyimli ismi Habertürk TV Ankara Temsilciliği'ne atadı.

Ciner Grubu, Habertürk TV Ankara Temsilciliği'ne deneyimli ismi atadı. Habertürk Televizyonu Ankara Temsilciliği'ne, Ankara'nın deneyimli gazetecilerinden Nilgün Balkaç atandı. Balkaç, son olarak NTV Ankara Temsilciliği görevinde bulunmuş, Gezi protestolarıyla başlayan kıyımda kovulan çok sayıda önemli isim arasında yer almıştı. Ciner Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ ve Başkanvekili Fatih Saraç imzasıyla duyurulan açıklamada, yeni atama çalışanlara bildirildi. Nilgün Balkaç gazetecilik hayatına TRT'de başladı. 10 yılı aşkın ATV'de çalıştıktan sonra kısa bir süre Star TV'de görev aldı. 10 yıl süreyle de NTV'de çalışan ve Ankara Temsilciliği görevini yürüten Balkaç, gündeme damga vuran birçok özel haber ve röportaja imza attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...