Beşiktaş Queens Park Rangers maçına hazırlanıyor

/ Kaynak: AA
Beşiktaş Queens Park Rangers maçına hazırlanıyor

FUTBOL Haberleri  / AA

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdürecek olan Beşiktaş, Slaven Bilic yönetiminde antrenmana düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Yeni sezon hazırlıkları için Avusturya'ya gelen Beşiktaş Futbol Takımı çalışmalara başladı. Lienz kasabasındaki Grand Otel'de bir süre dinlenen ekip, teknik direktör Slaven Biliç yönetimindeki antrenmana düz koşu ve ısınma haraketleriyle başladı. Daha sonra beşe iki çalışma yapan siyah beyazlı futbolcular, sıcak hava nedeniyle zaman zaman su molası verdi. Antrenmanın son bölümünde çift kale maç yapıldı. Sakatlıkları devam eden İsmail Köybaşı ile Necip Uysal takımdan ayrı nbsp;çalıştı ve saha kenarında düz koşu yapmakla yetindi. Beşiktaş'ın ilk antrenmanını bir grup Türk ve Hırvat futbolsever de izledi. Yarın sabah saatlerinde basına kapalı bir antrenman yapacak olan ekip, ardından, akşam yapılacak hazırlık maçı için dinlenmeye çekilecek. Beşiktaş, kampın ilk hazırlık maçını, TSİ: 19.00'da kamp bölgesi yakınındaki Seeboden Stadı'nda, İngiltere'nin Queens Park Rangers takımıyla yapacak.

FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...