Koç Holding'ten toplantıya yalanlama

/ Kaynak: AA
Koç Holding'ten toplantıya yalanlama

GÜNDEM Haberleri  / AA

Akşam Gazetesi'nde dün yayınlanan "Beykoz Konaklarında Sır Toplantı" başlıklı haber Koç Holding ve Hüsamettin Özkan tarafından yalanlandı.

Akşam Gazetesi'nin "Beykoz Konaklarında Sır Toplantı" başlıklı dünkü manşeti, Koç Holding ve Hüsamettin Özkan tarafından yalanlandı. Koç Holding Dış İlişkiler ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü'nden yapılan açıklamada, yayınlanan haberde ifade edilen görüşme ve iddiaların gerçek dışı olduğu belirtildi. nbsp;"Böyle bir görüşme olmamıştır, tümüyle hayal ürünüdür" denilen açıklamada şunlar kaydedildi: "Böyle bir görüşme olmamıştır. Kaldı ki, siyasetin tüm tarafları ve iş dünyası çevrelerinin yıllardır var olan dostluk ilişkileri içerisinde gerçekleştirebileceği görüşmelerin siyasi komplo teorileri ile yansıtılması; demokrasimiz ve basına duyulan güven açısından da son derece sakıncalı ve üzücüdür. Bu vesileyle Koç Topluluğu'nu siyasetin oluşumuna katkıda bulunan, siyaseti tasarlayan konuma itmeye çalışan iddiaların tümüyle yalan olduğunu bir kez daha basın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız." Hüsamettin Özkan da habere ilişkin yaptığı açıklamada, "Hiçbir doğru yanı yok. Hiçbir hakikat tarafı yok" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...