Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mustafa Koç yaz tatilini nerede geçiriyor

- Güncelleme:
Mustafa Koç yaz tatilini nerede geçiriyor

Ekonomi Haberleri

Çatalca'da model planör uçurmak ya da Ayvalık'ta dalmak Mustafa Koç'un hobilerinden birkaçı. Tatil sözcüğü ise onun lugatında bir beldeye karşılık geliyor.

Onlar Türkiye'de iş dünyası denilince akla ilk gelen isimler. Şirketleri, kişisel servetleri dünyadaki emsalleriyle boy ölçüşüyor. Yaptıkları işler, ülke sınırlarını çoktan aştı. Vergi şampiyonları listesinde en üst sıralara adlarını yazdırıyorlar. Türkiye ekonomisine yön veren patronların hepimiz gibi, çoğumuz gibi bir halleri de var. Sıcaklar basıp da hepimizin aklına güneş, kum, deniz düşer ya... Peki onların? Şöyle bir güneye uzansak deriz ya... Peki onlar? Elbette dünyanın çevresini birkaç kez dolanacak kadar yol yapmışlardır. Çoğunlukla iş, kimi zaman da gezi amacıyla dünyada belki de ayak basmadıkları yer kalmamıştır. Ama yıllık tatil söz konusu olduğunda sözleşmiş gibiler: Türkiye! nbsp;Kimi Ege'yi tercih ediyor. Kimi Akdeniz'e kadar inmeden kendini tatil yapmış saymıyor... Kimisi ise tüm stresini kıyıda bırakırcasına teknesini maviliklere sürdüğünde dinleniyor. Mustafa Koç da son yıllarda 'sağlığını' Bozburun'da buluyor. Bütün bir yılın stresini, yorgunluğunu Bozburun'da atıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...