Servet Tazegül ve Nur Tatar bu sefer çeyrek finali göremedi

/ Kaynak: CHA
- Güncelleme:
Servet Tazegül ve Nur Tatar bu sefer çeyrek finali göremedi

FUTBOL Haberleri  / CHA

Meksika'da düzenlenen dünya şampiyonasında Olimpiyatlardan madalya ile dönen tekvandocularımız çeyrek finali göremeden elendi.

Olimpiyat Şampiyonu milli tekvandocu Servet Tazegül ile gümüş madalyalı tekvandocu Nur Tatar, Meksika'daki dünya şampiyonasında başarılı olamadı. Meksika'nın Puebla şehrinde devam eden mücadelede Tazegül ile Tatar, çeyrek finali göremeden elendi. Özbek Vadislav Khan'ı 8-6 yenmesine rağmen aldığı darbe ile sol el kemiğinde kırık meydana gelen Servet, Leonardo Cheiban karşısında bunun sıkıntısını yaşadı.Kırık nedeniyle istediği gibi savunma yapamayan sporcumuz, 5-4 öndeyken 7-5'lık skorla kaybederek elendi. nbsp;
Servet Tazegül'den sonra gözler Nur Tatar'a çevrildi. İtalyan Chiristiana Rizzelli karşısında bir ara 7-0 geriye düşen Tatar, çabuk toparlandı ve maçı 11-8 kazanarak ikinci tura yükseldi. Sporcumuz daha sonra Tayvan'dan Chia Chuang karşısında çeyrek final aradı. 3-1 önde olmasına rağmen son 30 saniyeye girildiğinde yukarıya aldığı darbe ile 4-3 geriye düşen Nur, maçı çevirecek hamleyi yapamadı ve elenenler kervanına katıldı. nbsp;
Şampiyonanın dördüncü gününde üç sporcumuz tatamiye çıkacak. Bayanlarda Hatice Kübra Yangın (53) ve Cansel Deniz (73) ile erkeklerde Mehmet Dolaş (54), madalya mücadelesi verecek.

FUTBOL
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...