Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Afrin'in yüzde 70'i ele geçirildi

Düzenleyen:
Afrin'in yüzde 70'i ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın yaptığı açıklamadı, Afrin'in yüzde 70'inin temizlendiği belirtirken kısa sürede tamamen ele geçirileceğini de ekledi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, TRT Haber’de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin açıklamalarda bulunan Kalın, şöyle konuştu: "Afrin'i yeni bir Kandil yapmak istiyorlardı. Zeytin Dalı Harekatı ile bu bertaraf edildi. Çember iyice daraldı teröristler için. Çok kısa bir zaman içerisinde Afrin merkezinin de teröristlerden tamamen temizlenmesini öngörüyoruz."

Afrin'in yüzde 70'inin güvenliği sağlandı
Harekatın başarıyla sürdüğüne işaret eden Kalın, "(Afrin) Şu an itibarıyla yüzde 70'in üzerinde coğrafi konum itibarıyla güvenliği sağlanmış durumda." diye konuştu.


ABD Dışişleri Bakanlığındaki değişimi değerlendiren Kalın, "Tillerson'ın yerine Pompeo geldi diye mutabık kaldığımız çerçeveden vazgeçilmesi diye bir şey söz konusu olamaz." dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...