Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arif Sağ ameliyata alındı (Arif Sağ son durumu)

Düzenleyen:
Arif Sağ ameliyata alındı (Arif Sağ son durumu)

MAGAZİN Haberleri

Arif Sağ apar topar ameliyata alındı. Geçtiğimiz günlerde yoğun strese bağlı rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Arif Sağ hastaneye kaldırıldı. Peki Arif Sağ'ın son sağlık durumu nasıl? İşte Arif Sağ son durumu

Arif Sağ son durumu nasıl? Usta sanatçı Arif Sağ apar topar hastaneye kaldırıldı. Peki Arif Sağ'ın neyi var, ne ameliyatı oluyor? 73 yaşında sanatçı, Çağlayan Florence Nightingale Hastanesi'nde açık beyin ameliyatı oluyor. İşte Arif Sağ'ın son durumu

ARİF SAĞ'IN SON DURUMU

Son dönemde Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği'nde (MESAM) yaşanan kriz ve sağlık problemleriyle gündeme gelen Arif Sağ, sabah satlerinde açık beyin ameliyatına alındı.

ARİF SAĞ'A NE OLMUŞTU

Mayıs 2017'de akciğer kanseri teşhisi konulan 73 yaşındaki sanatçı, bir süre Küba'da ilaç tedavisi görmüştü.Geçtiğimiz gün ise yoğun stres ve üzüntüye bağlı olarak rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...