Topçular'da tramvaylar çarpıştı (İstanbul tramvay kazası)

Düzenleyen:
Topçular'da tramvaylar çarpıştı (İstanbul tramvay kazası)

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da tramvay kazası meydana geldi. Topçular'da tramvay duran başka bir tramvaya arkadan çarptı. Gelen son bilgilere göre biri makinist olmak üzere 14 yaralı var.

Son dakika haberi... İstanbul'da tramvay kazası yaşandı. Alınan bilgilere göre; İstanbul'da Topçular istasyonunda tramvaylar çarpıştı. Bir tramvayın duraktaki başka bir tramvaya arkadan çarptı. İlk belirlemelere göre 1'i makinist ve 14 yolcu yaralandı. Topçular istasyonundaki kaza saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre istasyonda duran tramvaya arkadan gelen tramvay çarptı. Kazada arkadan çarpan tramvayın makinistiyle birlikte bazı yolcular yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Olay yerindeki inceleme sürüyor.

HAYATİ TEHLİKESİ OLAN YOK

Kazada ilk belirlemelere göre vatmanın da aralarında bulunduğu 14 kişi yaralandı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

METRO İSTANBUL'DAN AÇIKLAMA

Bu arada, Metro İstanbul'un Twitter hesabından yapılan duyuruda, "T4 hattında meydana gelen kaza nedeniyle Topkapı-Şehitlik ve Bosna Çukurçeşme-Mescid-i Selam İstasyonları arasında işletme yapılmakta olup, Demirkapı-Bosna Çukurçeşme istasyonları arası İETT otobüsleriyle işletme yapılmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz" ifadeleri yer aldı.

Seferlerin Topkapı-Şehitlik ve Bosna Çukurçeşme-Mescid-i Selam istasyonları arasında yapıldığı, Demirkapı-Bosnaçukurçeşme istasyonları arasında ise İETT otobüsleri ile yolcu taşıması gerçekleştirildiği ifade edilen açıklamada, kazayla ilgili adli ve teknik soruşturma başlatıldığı kaydedildi. 

DÜN AKŞAM VE BU SABAH DA KAZA

Topkapı- Habipler hattında dün akşam ve bu sabah saatlerinde de kaza olmuştu. tramvayların raydan çıkması nedeniyle seferlere geçici bir süre ara verilmişti.

İşte olay yerinden görüntü

Topçular'da tramvaylar çarpıştı (İstanbul tramvay kazası)

Topçular'da tramvaylar çarpıştı (İstanbul tramvay kazası)

Topçular'da tramvaylar çarpıştı (İstanbul tramvay kazası)

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...