Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Afrin şehidimizin memleketi belli oldu

Düzenleyen:
Afrin şehidimizin memleketi belli oldu

GÜNDEM Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Operasyonu’nda Erzurumlu teğmen şehit oldu.

Dün tuzaklanan el yapımı patlayıcının (EYP) patlaması sonucu şehit olan Teğmen Muhammet Kır’ın Erzurum’un Pasinler ilçesi Tanışman köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Kayseri Hava İndirme Tugayında görevli Muhammet Kır’ın şehadet haberi akşam saatlerinde Pasinler’de bulunan ailesine bildirildi. Bekar olduğu öğrenilen Şehit Teğmen Muhammet Kır için yarın Kayseri veya Erzurum’da tören düzenlenmesi bekleniyor.

TSK'DAN AÇIKLAMA

TSK'dan yapılan açıklamada "Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, 15 Mart 2018 tarihinde Afrin bölgesinde icra edilen arama tarama faaliyetleri esnasında, el yapımı patlayıcının patlaması sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...