Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan'dan canlı yayında FETÖ ağzıyla konuşan gazeteciye tokat gibi cevap!

Düzenleyen:
Bakan'dan canlı yayında FETÖ ağzıyla konuşan gazeteciye tokat gibi cevap!

GÜNDEM Haberleri

Rusya ve İranlı mevkidaşlarıyla basın toplantısında konuşan Dışışleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin Afrin'e yönelik düzenlediği operasyonunu, Suriye'nin toprak bütünlüğünü ihlal ettiği yönünde bir soru yönelten yerel gazeteciye canlı yayında ders niteliğinde cevap verdi.

Ahmet Aydemir - Türkiye gazetesi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, TSK ve ÖSO'nun terör örgütlerine yönelik yürüttüğü operasyonları provake etmeye kalkan ve Kazakistanlı olduğu öğrenilen yerel bir gazetecinin "Afrin operasyonu Suriye'nin toprak bütünlüğüne saldırı değil mi. İsviçre'de iki bürokratın kaçırılmasında etkiniz var mı" sorusuna "Sorduğunuz sorulara bakınca FETÖ'cü gördüm sizi. Böyle sorulara cevap vermeyeceğim" cevabını verdi. Çavuşoğlu ayrıca sivil hassasiyetine işaret ederek, "Terörle mücadele etme bahanesi ile sivillerin öldürülmesine karşıyız" ifadelerini kullandı.

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...