Ünal Aysal'dan sert tepki

- Güncelleme:
Ünal Aysal'dan sert tepki

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı ve profesyonel çalışanlarını hedef alan açıklamalarına Ünal Aysal sert tepki gösterdi.

UEFATahkim Kurulu kararlarının ardından Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray'ı ve profesyonel çalışanlarını hedef alan açıklamalarına sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal sert tepki gösterdi.Tatil için yurt dışında olan ve Sabah'a özel açıklamalarda bulunan Aysal, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetimi için "Bunlar Türk futbolunun ayağındaki beton. Gidin artık" ifadelerini kullandı. Aysal sözlerine şöyle devam etti: "Aldıkları cezaları, bize bağlamaları hiç şık değil. O zaman Fedarasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, kendisi Fenerbahçeli. Suçlanan üç arkadaşımız da orada profesyonel olarak çalışıyordu. O günlerde orada kim görevli olsa o evraklara imza atmak zorunda yani işini yapıyor. Böyle bir şeyi gündeme getirip bu insanları hedef haline getirmek kadar -ki üstelik bunlardan biri bir hanımefendi- ayıp bir şey olamaz."'ÇOK ÜZGÜN VE SINIRLIYIM'
Aysal şöyle devam etti: "Türk futbolunu ne hale getirdiler. Futbolumuza zarar veren bu insanların, bu işten elini ayağını çekmeleri lazım. Kaldıkları sürece daha fazla zarar verecekler. Bu yaptıkları benim şahsıma olsa ben bu kadar sinirlenip üzülmezdim ama başkanı olduğum Galatasaray kulübüyle ilgili olduğu için çok üzgün ve sinirliyim. Altını çizerek söylüyorum, bu insanlar artık Türk futbolundan uzak dursun. Yoksa gidişat kötü. Bizim Fenerbahçe kulübüyle Galatasaray olarak bir sıkıntımız yok. Bunu herkesin bilmesini isterim. Bu insanlar gittiğinde iki ezeli rakibin ilişkileri bugünden kat kat daha iyi olacaktır."
FENERBAHÇE NE DEMİŞTİ?
Fenerbahçe yönetimi dün gazetecilerle yapılan toplantıda Lutfi Arıboğan ve Ebru Köksal'ı hedef almış ve "Fezleke 16 Şubat 2012 tarihinde UEFA'ya Ebru Köksal imzası ile gönderilmiş.Hangi imzaya bakarsanız altından bir G.Saraylı çıkıyor. Ebru Köksal Genel Sekreter, İlhan Helvacı TFF'de hukukun başında, Lutfi Arıboğan Başkan Vekili. Niye fezlekeyi gönderdiler? İddianame niye gitmedi? Savunmalar var, bunlar niye gönderilmedi" demişti.(sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...