Evhamlılara inat yatırımcı koşuyor

Evhamlılara inat  yatırımcı koşuyor

Ekonomi Haberleri

Maliye Bakanı Naci Ağbal, “Siz bakmayın birilerinin oluşturduğu karamsarlık havalarına. Türkiye’yle ilgili mesele dışarıda değil, içerideki evhamlılarda. Her gün yapılanlara bakıyoruz. Uluslararası firmalar Türkiye’de her gün yeni yatırım yapıyorlar” dedi.

Malatya’da düzenlenen Vergi Dairesi Başkanları Toplantısı’nda konuşan Bakan Ağbal “Son 15 yılda ülkeye yatırım yapan bütün yatırımcılar kazandı. Bir yılda 1 milyon 610 bin kişiye yeni istihdam sağlandı. Geçen yıl birçok riskler vardı. 15 Temmuz alçak darbe girişimi sonrası ekonomide meydana gelen yavaşlamayı durdurmak ve yukarı yönlü devam ettirmek için olağanüstü gayretler sarf ettik. Bu sayede ekonomi yüzde 7’nin üzerine büyüdü. Türkiye ekonomisi üzerinde sürekli vehim (kuruntu) üretenler ve felaket senaryoları yazanlar, her defasında hüsrana uğradı” ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...