BAŞA DÖN

Türkiye Gazetesi

Anasayfa > Haber > Uzakdoğu mutfağına ilgi artıyor

Uzakdoğu mutfağına ilgi artıyor

“Sağlıklı Yemek, Sağlıklı Hayat” felsefesinden yola çıkarak, ilk şubesini 2010 yılında Etiler’de açan China Stix & Sushi, şimdi de Cihangir’de müdavimleriyle buluşuyor.



“Sağlıklı Yemek, Sağlıklı Hayat” felsefesinden yola çıkarak, ilk şubesini 2010 yılında Etiler’de açan China Stix & Sushi, şimdi de Cihangir’de müdavimleriyle buluşuyor. China Stix & Sushi, yeni şubesinde de Çin ve Japon mutfağının en özel tatlarını sunmayı hedefliyor. Türk müşterilerinin uzakdoğu mutfağını sevdiğini belirten restoran yetkilileri, az pişmiş sebze ve özel soslarla isteyene vejeteryan mönü sunduklarını, isteyene de pişmiş balıktan sushi yaptıklarını söyledi.
 
 
  • Piyasalar

    Fark %
  • 107202
    % 0.35
  • 3.5161
    % -0.05
  • 4.128
    % -0.07
  • 4.518
    % -0.41
  • 145.919
    % -0.07
 
 
 
 
 
KAPAT