Lütfü Arıboğan, 'Hırsızın hiç mi suçu yok'

Lütfü Arıboğan, 'Hırsızın hiç mi suçu yok'

FUTBOL Haberleri

'Malum şahsın (Aziz Yıldırım) yaptığı bilgi kirliliği oluşturmak, suyu bulandırmaktır. Herkesi suçluyorlar. Yaptıkları ünlü fıkradaki deyimi hatırlatıyor'

UEFA Tahkim Kurulu'nun verdiği cezalar sonrasında Fenerbahçe'nin Galatasaraylı yöneticileri suçlayan açıklamalarına sarı-kırmızılılardan sert cevap geldi. Galatasaray'ın CEO'su Lutfi Arıboğan, "Malum şahsın (Aziz Yıldırım) yaptığı, bu süreçteki bir iletişim stratejisi. Ama bunu ben yemiyorum, kamuoyu da yemiyor. Bunu bilsinler" dedi. Kendisi ve arkadaşları hakkında birçok yalan yanlış iddiaların ortaya atıldığını belirten Arıboğan, "Yapılan şey, bilgi kirliliğidir, dezenformasyondur, suyu bulandırmaktır. Sürecin başından itibaren bakarsanız, siyaset suçlu, cemaat suçlu, polis suçlu, savcı suçlu, TFF suçlu, CAS suçlu, UEFA suçlu, FIFA suçlu, medya suçlu, Sayın Mehmet Ali Aydınlar suçlu, Şenes Erzik suçlu, Lütfi Arıboğan suçlu, İlhan Helvacı suçlu, şimdi Ebru Köksal suçlu. Ya bu olacak şey değil. Hani ünlü fıkradaki deyimi hatırlatıyor; hırsızın hiç mi suçu yok?" ifadelerini kullandı.
'BİR KOMEDİDİR GİDİYOR'
Hakkındaki spekülasyonlara belgelerle cevap verdiğini belirten Arıboğan, "İşte 'birileri UEFA'yı bilgilendirdi' dediler. UEFA'nın belgesini sundum. Böyle bir bilgilendirme olmadığını UEFA kendisi söylüyor. 'Federasyon yöneticileri kişisel yorum ve görüşlerini bildirmemişlerdir' yazısını sundum. Daha sonra disiplin müfettişinin kullandığı, benim imzam olan 16 Ağustos belgesinden bahsedildi. Bu belge de zaten TFF'nin sitesinde yayınladığımız yazıydı" dedi. Bundan sonra hakkındaki asılsız iddialara sessiz kalmayacağını anlatan Lütfi Arıboğan, "Bir komedidir gidiyor. Yalnız bundan sonra komedi olarak gitmeyecek. Açıkçası hukukçularıma talimat verdim. Bu iş bu kadar kolay değil, insanları suçlamak, ailelerini suçlamak, bu işlere aileyi karıştırmak. Kitlelerin karşısında can güvenliğinin problem olduğu bir dönemde bu sorumsuzlukları yapmak artık kolay olmayacak" diye konuştu.


EBRU KÖKSAL: nbsp;GÖREVİMİ YAPTIM
F.Bahçe'nin hedefindeki isimlerden Ebru Köksal, kendisine yönelik suçlamalara cevap verdi. nbsp;O dönemin TFF Genel Sekreteri G.Saray Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Köksal, "Öyle bir görevde nbsp;çalışan biri olarak bir yazışmayı kendi inisiyatifimle UEFA'ya göndermem mümkün değil. nbsp;Bu süreçte Federasyon olarak gönderilen nbsp;yazılar, bilgiler UEFA'dan gelen nbsp;talepler doğrultusunda nbsp;yapılmıştır" dedi.


GALATASARAY nbsp;SUSKUNLUĞUNU BOZDU nbsp;F.BAHÇE'Yİ BOMBALADI
BASİRETSİZ YÖNETİM

ÖZÜR DİLEYİN, İSTİFA EDİN
Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe'nin açıklamalarına kayıtsız kalmadı. Sarı-kırmızılılar Fenerbahçe Yönetimi'ni istifaya davet etti. Kulübün sitesinden yapılan açıklamada, nbsp;
"Türk futbol tarihinin en büyük utancını, kendi kulübüne, taraftarına ve Türk futboluna yaşatmış basiretsiz bir yönetimin son cezalarla artık net olarak tescil olmuş hataları sonrası derhal istifa edip taraftarından ve Türk kamuoyundan özür dilemek yerine, artık alışılmış ve eskimiş yöntemlerini tekrarlayarak en yakın rakibini suçlamasını ve de tamamen kendi görevlerini yapmaya çalışan TFF profesyonellerini masum halk kitlelerine hedef göstermesini ve böylece içine düştükleri çıkmazdan kurtulmaya çalışmalarını anlamak mümkün değildir" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...