Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emlak Konut Riva’dan sonra Florya’da

Emlak Konut Riva’dan sonra Florya’da

Ekonomi Haberleri

Emlak Konut GYO ile Galatasaray Spor Kulübü, Haziran 2016’da hem Riva hem de Florya arazisi için protokol imzalamıştı.

Emlak Konut GYO, Galatasaray’ın Riva’daki arazisinden sonra Florya’daki tesislerinin arsasını da satışa çıkarıyor. Arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı modeliyle  yapılacak ihale  5 Nisan’da yapılacak. Toplamda 63 bin 230 metrekare büyüklüğe sahip olan arsa üzerinde 55 bin 98 metrekarelik konut yapma hakkı bulunuyor.
Atatürk Havalimanı nedeniyle zemin+2 kat sınırı bulunan konut alanıyla birlikte ihale kapsamında; dinî tesis alanı, ilköğretim alanı ve park alanları da ihale edilecek. Gayrimenkul sektöründeki firmaların yoğun ilgi göstermesi beklenen arsada emsal 1,30 olarak belirlendi. Konut alanı 42 bin 383 metrekare, dinî tesis alanı 1533 metrekare, ilköğretim park alanı 5 bin 1 metrekare ve park alanı 14 bin 313 metrekare olarak belirlenen arsanın ihalesinde ilk oturum 5 Nisan Perşembe saat 14.30'da Emlak Konut GYO Ataşehir binasında gerçekleştirilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...