Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Barrios bombası

Barrios bombası

FUTBOL Haberleri

Malouda transferiyle sükse yapan Trabzonspor, ikinci bombayı da patlatmak üzere. Karadeniz ekibi, Lucas Barrios'u hafta sonunda Türkiye'ye getiriyor.

Bugün Avrupa kupalarında oynayacağı karşılaşma ile sezonun ilk resmi maçına çıkacak olan Trabzonspor, transfer bombalarını arka arkaya patlatıyor. Bordo-mavili takımın transfer politikası ile ilgili bilgiler veren Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, "Trabzonspor biraz özünden uzaklaşmıştı. Seyirciye sözümüz vardı. Trabzonspor'un altyapısı önemliydi. Bu yüzden Mustafa Reşit Akçay ile devam etme tercihinde bulunduk. Malouda'yı getirdik. Çok daha önemli bir santrfor geliyor. Cuma ya da hafta sonu Türkiye'de olur. Türkiye'ye geldiği zaman Malouda gibi ülkeyi ayağa kaldıracak biri. Çok kariyerli" dedi.
ÇİN'DE MUTLU DEĞİLDİ
Trabzonspor Başkan Yardımcısının müjdelediği forvetin Paraguaylı Lucas Barrios olduğu ileri sürülüyor. Çin'in Evergrande takımında forma giyen 28 yaşındaki oyuncu, 2009-12 yılları arasında Dortmund'da 83 maçta 39 gol kaydetmişti. Almanya'da 2 yıl üst üste şampiyonluk yaşadıktan sonra Çin ekibi Evergrande'ye 4 yıllık imza atan Paraguaylı golcünün, sözleşmesinin feshi için kulübüyle görüşmelere başladığı, izin alamaması halinde FIFA'ya başvuracağı öğrenildi. Yönetimin Barrios transferinde mutlu sona ulaşamaması durumunda Lille'in 27 yaşındaki forvet oyuncusu Solomon Kalou ile temasa geçeceği de belirtiliyor. nbsp;
DROGBA MODELİ UYGULANACAK
G.Saraylı Didier Drogba gibi Çin macerası hüsranla sona eren Barrios'a Fildişili yıldızda olduğu gibi FIFA'dan geçici lisans alınacak. Avrupa'ya dönmek isteyen 28 yaşındaki Paraguaylı, önümüzdeki günlerde imza için Trabzon'a gelecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...