Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hasan Celal Güzel hastaneye kaldırıldı

Düzenleyen:
Hasan Celal Güzel hastaneye kaldırıldı

GÜNDEM Haberleri

Fizik tedavi için geldiği Denizli'deki bir tesiste tansiyon düşüklüğü ve böbrek yetmezliği nedeniyle rahatsızlanan eski bakanlardan Hasan Celal Güzel hastaneye kaldırıldı. Güzel, ambulans helikopterle Ankara'ya sevk edilecek.

Eski bakanlardan Hasan Celal Güzel (73), Denizli'deki  bir termal otelde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.  Alınan bilgiye göre, fizik tedavi için birkaç gün önce Pamukkale  ilçesi Karahayıt Mahallesi'ndeki termal tesise gelen Güzel, böbrek yetmezliği ve  tansiyon düşüklüğü nedeniyle rahatsızlanarak özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedavisi yoğun bakımda devam eden Güzel'in gün içinde ambulans  helikopterle Ankara'ya sevk edileceği belirtildi.  Bürokratlığın ardından 1986 yılındaki seçimlerde Anavatan Partisi'nden  (ANAP) Gaziantep Milletvekili seçilen Hasan Celal Güzel, Devlet Bakanlığı ve  Milli Eğitim ile Gençlik ve Spor Bakanlığı yapmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...