Cezaevi çetesi adliyeye sevk edildi

/ Kaynak: İHA
Cezaevi çetesi adliyeye sevk edildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Cezaevlerine yönelik operasyonda gözaltına alınan aralarında cezaevi müdürleri ve gardiyanların da bulunduğu 28 kişi adliyeye sevk edildi.

Silivri, Metris ve Kartal cezaevlerine yönelik operasyonda gözaltına alınan aralarında cezaevi müdürleri ve gardiyanların da bulunduğu 28 kişi adliyeye sevk edildi. nbsp;İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz pazartesi günü yaptığı operasyonda 6'sı cezaevi müdür ve müdür yardımcısı, 9'u ise infaz koruma memuru olmak üzere toplam 35 kişiyi gözaltına almıştı. Şebekenin cezaevindeki bazı mahkumlara ayrıcalık yaptığı iddia edilmişti. Buna karşılık haksız kazanç elde ettiği belirtilen şebekenin rüşvet, zor kullanma ve zorla senet imzalatma gibi eylemleri gerçekleştirdikleri de öne sürülmüştü. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan 1'i kadın 28 kişi adliyeye sevk edildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...