Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Eski takım arkadaşlarıma güveniyorum'

Düzenleyen:
'Eski takım arkadaşlarıma güveniyorum'

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'da forma giyen Cenk Tosun, Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olduğu maçın ardından eski takım arkadaşlarına güvendiğini söyledi.

Devre arasında Beşiktaş'tan İngiliz takımı Everton'a transfer olan Cenk Tosun, Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olduğu maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligin henüz bitmediğini söyledi.

Oynanacak çok olduğunu ifade eden Cenk, şöyle konuştu:

"Bugün kilit bir maçtı ama maalesef mağlubiyetle ayrıldık. Eski takım arkadaşlarıma güveniyorum. İnşallah bu sene de şampiyon olmak için ellerinden geleni yapacaklar. Gönlümüz Beşiktaş'tan yana. İnşallah Beşiktaş şampiyon olur."

"(Premier Lig) Çok büyük keyif veriyor"

Everton'ın Stoke City ile oynadığı son lig maçında attığı 2 golle takımına galibiyeti getiren isim olan milli oyuncu, Premier Lig'de oynamaktan keyif aldığını aktararak, "Gerçekten çok büyük keyif alıyorsunuz o ligde oynarken. En güzel statlarda, en güzel sahalarda, en iyi takımlara karşı oynuyorsun. Gerçekten çok büyük keyif veriyor. İlk başlarda fiziki anlamda biraz zorlandım ama daha iyi çalışıp kondisyonumu güçlendirdim. Şimdi daha iyi, daha rahat hissediyorum kendimi." ifadelerini kullandı.

Everton'da teknik direktör Sam Allardyce'ın kendisine çok güvendiğini dile getiren Cenk Tosun, şunları kaydetti:

"Hoca ile aramız çok iyi. Zaten hoca istedi transferi. Bana çok güveniyor. Fiziksel anlamda gelişmemi istediği için birkaç maç koruma amaçlı oynatmadı. İdmanlarda daha iyi hissettiğimi görünce formayı verdi."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...