Kayseri Shakhtar'a boyun eğdi

/ Kaynak: AA
Kayseri Shakhtar'a boyun eğdi

FUTBOL Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, yeni sezon çalışmaları kapsamında yaptığı hazırlık maçında Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımına 2-1 yenildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, yeni sezon çalışmaları kapsamında yaptığı hazırlık maçında Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımına 2-1 yenildi. nbsp;Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'ndaki karşılaşmayı hakem Özgüç Türkalp ile yardımcıları Engin Erdemir ve İlyas Emektar yönetti. nbsp;Kayserispor'un Ertuğrul, Zurab, Simic, Ömer, Cüneyt, Mijailovic, Sefa, Yener, Mouche, Cleyton ve Nobre ilk on biriyle başladığı maça Shakhtar Donetsk, Kanibolotskiy, Volovyk, Chygrynskiy, Ismaily, Stepanenko, Rodrigues, Kobin, Costa, Teixeira, Ferreyra ve Freda'dan oluşan kadroyla çıktı. nbsp;Karşılaşmanın ikinci yarısı Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki ile Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun oyuncu değişikleriyle başladı. nbsp;Shakhtar Donetsk maçın 64. dakikasında Costa ve 82. dakikada Maicon'un golleriyle karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Kayserispor'un golünü ise 68. dakikada Mouche kaydetti.
Karşılaşma başlamadan önce Büyükşehir Belediyesi tarafından taraftarlara iftar verildi.


FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...