İhlas Koleji mezunlarına önemli fırsat

İhlas Koleji mezunlarına önemli fırsat

GÜNDEM Haberleri

Hami Koç, İhlas Koleji'nden mezun olan öğrencilerin Yeni Yüzyıl Üniversitesi'ne kayıtları esnasında %10 indirim alacaklarını söyledi.

Eğitimde önemli anlaşmalara imza atan İhlas Koleji son olarak Yeni Yüzyıl Üniversitesi ile eğitimde çözüm ortaklığı anlaşması yaptı. Bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını dileyen İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, İhlas Koleji'nden mezun olan öğrencilere müjdeli bir haber verdi. Koç, "Yürüttüğümüz görüşmeler sonucunda İhlas Koleji'nden mezun olan öğrencilerin Yeni Yüzyıl Üniversitesi'ne kayıtları esnasında %10 nbsp;indirim almaları konusunda mutabakata vardık. Bu oran birçok öğrenci için güzel bir imkân" dedi. Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin mevcut olan on fakültesi, iki meslek yüksekokulu ve birçok bölümüyle kaliteli bir eğitim verdiğine dikkat çeken Koç, "İstanbul'un merkezindeki bu seçkin üniversite ile yapılan işbirliği sonucunda İhlas Koleji'nden mezun olan gençler önemli imkânlara sahip olacak. Eğitim alanında birçok vakıf ve devlet üniversitesi ile çözüm ortaklığı konusunda işbirliği anlaşmamız var. Hedefimiz okullarımızdan mezun olan öğrencilerimizin yükseköğrenimlerini de üst düzeyde tamamlamalarına yardımcı olmaktır" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...