Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Enerji Bakanı Taner Yıldız soruları cevapladı

- Güncelleme:
Enerji Bakanı Taner Yıldız soruları cevapladı

Ekonomi Haberleri

Taner Yıldız , Karadeniz'deki aramaların devam ettiğini vurguladı.

Petrol arama çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Yıldız, Karadeniz'deki aramaların devam ettiğini vurguladı. nbsp;Yıldız, Akdeniz'de de arama çalışmalarının başlatılacağını ifade ederek, şunları söyledi: nbsp;'Önümüzdeki planlamalarımızla özellikle Kıbrıs'ın güneyinde de, önemli olduğu için de söylüyorum, yaklaşık 10 bin 500 kilometrelik bir sismik yapmayı planlıyoruz. Barbaros Hayrettin Paşa gemimiz inşallah Akdeniz'e geçtiğinde ilk çalışma alanlarından birisi Kıbrıs'ın güneyinde olacak.'
Yıldız, basında yer alan "doğalgaza uzun vadede zam olmayacağı" ifadesinin gerçeği yansıtmadığını belirtti. nbsp;Bakan Yıldız, "Şu ana kadar maliyetimizdeki artışları vatandaşımıza yansıtmadık. Ama maliyetimizde bir artış olduğu kesin. Ben bunun uzun dönemde temenni etmediğimi söyledim. Biz her ay doğalgaz, her üç ayda bir elektrik fiyatları gözden geçiriyoruz. Benim uzun ve kısa dönemli konuşmamın doğru olmayacağını, bütün o değerlendirmelerinden sonra bunları kamuoyuyla paylaşacağımı söylemiştim" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...