Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

5. yüz nakli başladı

/ Kaynak: İHA
5. yüz nakli başladı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Muğla'da, beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist Andrzej Kucza'nın yüzünü nakledecek ekip, gerçekleştirilen operasyonla Kucza'nın yüzünü aldı.

Muğla'da, beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist Andrzej Kucza'nın yüzünü nakledecek Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan başkanlığındaki ekip, Muğla Yücelen Hastanesi'nde gerçekleştirilen operasyonla Kucza'nın yüzünü aldı. Alınan yüzle birlikte Antalya'ya doğru yola çıkan ekip sabah saat 7'de Antalya Havalimanı'na indi. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne ait araçla havalimanından alınan Prof.Dr. Ömer Özkan ve ekibi, vakit kaybetmeden nakil işlemlerine başladı. Hastane girişinde gazetecilerin operasyonla ilgili sorularına Prof.Dr. Özkan; "Gayet iyi her şey yolunda" diye yanıt verdi. Türkiye'nin 5. yüz naklinin yapılacağı hasta Recep Sert ise gece saatlerinde operasyon için ameliyata alınıp hazırlanmıştı. Ameliyatın yaklaşık altı saat süreceği tahmin ediliyor.


GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...