Efsane dizi Sıdıka'nın Samim'i yıllar sonra görüntülendi̇

Düzenleyen:
Efsane dizi Sıdıka'nın Samim'i yıllar sonra görüntülendi̇

MAGAZİN Haberleri

Sıdıka dizisini hatırladınız mı? Daha doğrusu unutabildiniz mi? Bir zamanlar dizi sektöründe ne kadar tatlı, ne kadar sıcak diziler olduğunu yaşı yetenler biliyordur. Yaşı yetmeyenler ise elbet bir yerlerden duymuştur. İşte Sıdıka'nın ağabeyini canlandıran Hakan Tanfer'in son hali...

Günümüzde hala isminden söz ettirmeyi başaran dizi 'Sıdıka'da Samim Saka karakterine hayat veren Hakan Tanfer, ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor.90'lı yılların en başarılı televizyon olaylarından birisi olan Sıdıka, usta mizah yazarı Atilla Atalay'ın kaleminden çıkan bir mizah dergisi köşesi olarak başladığı yolculuğuna (sinemamızda “kadın” temasına en çok sahip çıkan yönetmen olan Atıf Yılmaz'ın da desteğiyle) TV dizisi olarak devam etmiştir.Bölümlerinin çoğu 2000'lerden sonra çekilen ikinci yayın dönemine ait olsa da esasen çıkışı 1997 yılında çekilen 20 dakikalık kısa bölümlerdir. 97'de çekilen bu kısa süreli bölümler yayından kaldırıldıktan yıllar sonra tekrar bölümleriyle yayınlanmaya başladığında o kadar çok sevildi ki; diziyi 2003'te aynı kadroyla tekrar çekme kararı aldılar. Ancak ilki kadar etkili olamadı fazla uzun sürmedi.

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...