'Cezaevi operasyonu'nda 28 kişi adliyede

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
'Cezaevi operasyonu'nda 28 kişi adliyede

GÜNDEM Haberleri  / AA

İstanbul'da organize suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan aralarında cezaevi yöneticilerinin de bulunduğu 28 kişi adliyeye sevk edildi.

İstanbul'da organize suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan aralarında Silivri, Kartal ve Metris cezaevi yöneticilerinin de bulunduğu 28 kişi adliyeye sevk edildi. İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde gözaltında tutulan 35 kişiden 7'si, soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısının talimatıyla emniyetten serbest bırakıldı. İşlemleri tamamlanan 28 kişi ise "cürüm işlemek amacıyla suç örgütü kurmak", "cezaevine girmesi yasak suç unsurlarını sokarak haksız kazanç elde etmek" suçlarından Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne gönderildi. İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 3 gün önce gerçekleştirdiği operasyonda aralarında Silivri, Kartal ve Metris cezaevi yöneticilerinin de bulunduğu 35 kişi gözaltına alınmış, şüphelilerin kamu görevlilerine rüşvet vermek suretiyle hapishanelere cep telefonu, silah, uyuşturucu maddenin de arasında bulunduğu çok sayıda suç unsurunu soktukları iddia edilmişti.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...