Berk Oktay'ın eşinden şoke eden paylaşım

Düzenleyen:
Berk Oktay'ın eşinden şoke eden paylaşım

MAGAZİN Haberleri

Geçen aylarda oyuncu eşi Berk Oktay ile boşanacağı yönünde haberler çıkan Merve Şarapçıoğlu'nun Instagram hesabından "Kocam beni dövdü, yardım edin" notu ile bir fotoğraf paylaşıldı.

Berk Oktay, 2016 yılında sevgilisi Merve Şarapçıoğlu ile nikah masasına oturmuştu.

Geçtiğimiz aylarda bir süredir birlikte görüntü vermeyen çiftin, evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilmişti.

Berk Oktay'ın Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi sonrası attığı "Her şey herkes boş... Biz sadece Beşiktaş'ı sevdik. Anneden sonra ilk aşk, tek aşk. Görmek istedikleriniz sizinle olsun. İyi geceler..." tweet'i ise iddiaları güçlendirmişti.

Merve Şarapçıoğlu da Berk Oktay ile aynı gün, twitter sayfasında şu mesajı paylaşmıştı: ''Aşk elbette var ama aşk geçicidir, uçup gider... Geriye kalan ve asıl köklü olan, sevgidir. Yüreğinde sevgi olan kişiden korkmayın. Sevgiyi bilmeyen, yaşamayan, yaşamak istemeyenden korkun. Aşk geçici, sevgi ise kalıcıdır.''

Berk Oktay, kısa bir süre önce Instagram hesabını kapatmıştı. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde yeni bir hesap açtı. Daha önce birçok kez eşiyle fotoğrafını paylaşan Berk Oktay, yeni sayfasında eşine ait tek bir kareye bile yer vermedi.

Tüm bu yaşananların ardından Merve Şarapçıoğlu'nun Instagram hesabından "Kocam beni dövdü yardım edin" notu ile bir fotoğraf paylaşıldı. Sosyal medyada ses getiren fotoğraf kısa süre içinde silindi. 

Bu durum 'Merve Şarapçıoğlu'nun hesabı hack'lendi mi?' sorularını akıllara getirdi. Taraflar da konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

Merve Şarapçıoğlu'na ait olduğu iddia edilen fotoğrafın bir şiddet fotoğrafı mı, yoksa estetik operasyon ya da kaza fotoğrafı mı merak konusu...

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...