Ünal Aysal'dan Fenerbahçe açıklaması

- Güncelleme:
Ünal Aysal'dan Fenerbahçe açıklaması

FUTBOL Haberleri

Aysal, 'Bu sorumluluğu başkalarının sırtına yüklemeye çalışan bir psikolojik eziklik mevcut' dedi.

Fenerbahçe yönetimi, gerekçeli kararlar ve yaşananlarla ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı. Yöneticiler, Lütfi Arıboğan, Ebru Köksal ve İlhan Helvacı'ya yüklenmeleri dikkat çekti. Tahkim Kurulu'nun kararının en büyük dayanağının "polis fezlekeleri" olduğu vurgulandı. "Bunun UEFA'nın eline nasıl geçtiğini merak ettik. Dönemin Genel Sekreteri Ebru Köksal'ın imzasıyla UEFA Genel Sekreteri Infantino'ya gönderildiğini gördük. Halbuki o anda polis fezlekesinin hükmü kalmamıştı. Tarihe 16 Şubat 2012... 31Ocak'ta Mehmet Ali Aydınlar istifa ediyor, 27 Şubat'ta Yıldırım Demirören geliyor" ifadelerini kullanılarak "Her taşın altından Galatasaray çıkıyor" dendi.Bu arada TFF eski Başkan Vekili Arıboğan, CEO, genel sekreter Ebru Köksal yönetici, hukuk danışmanı İlhan Helvacı da Sportif AŞ Yönetim Kurulu üyesi olarak Galatasaray'da görev yapıyor.

"UTANÇ YAŞATTILAR"
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ise konuyla ilgili şöyle konuştu: "Olayın ne olduğunu tamanlamadan ve araştırmadan bir reaksiyon vermek Galatasaray'ın prensiplerine aykırıdır. Kaldı ki karşımızda Türk futbol tarihinin en büyük utancını yaşayan ve yaşatan Fenerbahçe yönetimi var. Bu sorumluluğu başkalarının sırtına yüklemeye çalışan bir psikolojik eziklik mevcut."

"SONSUZA KADAR SUSACAĞIM"
Fenerbahçe'nin, dönemin federasyon çalışanları Lütfi Arıboğan, Ebru Köksal ve İlhan Helvacı üzerinden yaptığı eleştiri bombardımanı gündeme damga vurdu. Eski federasyonda hukuk danışmanlığı yapan ve şu anda Galatasaray'da Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Üyeliği'ne getirilen İlhan Helvacı, tüm suçlamalara rağmen konuşmak istemedi. Helvacı, asla konuşmayacağını belirtirken, ilginç bir ifade kullandı: "Ben ne yapayım, ben de mi çıkıp konuşayım. And içtim susacağım. Sonsuza kadar konuşmayacağım." Öte yandan Ebru Köksal "TFF'de görev sürem içinde kendi insiyatifimle UEFA'ya gönderdiğim hiçbir yazı olmamıştır. Yazışmalar UEFA'dan gelen talepler doğrultusunda yapılmıştır" dedi. Lütfi Arıboğan ise "Malum şahıs kamuoyunu aldatmasın. Bundan sonra buna müsaade etmeyeceğim. Gereken yasal işlemi yapacağım. Hırsızın hiç mi suçu yok" ifadelerini kullandı.(sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...