PolNet arızası uzun kuyruklar oluşturdu (PolNet nedir?)

Düzenleyen:
PolNet arızası uzun kuyruklar oluşturdu (PolNet nedir?)

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Emniyet Müdürlüğü bilgi sistemi PolNet'te meydana gelen arıza nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda pasaport kuyrukları oluştu. Yaklaşık 1 saat süren arızanın giderilmesinin ardından pasaport işlemleri normale döndü. Peki PolNet nedir? İşte haberimiz...

PolNet nedir, ne işe yarar ile ilgili bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. İstanbul Emniyet Müdürlüğü bilgi sistemi PolNet'te oluşan arıza nedeniyle Atatürk Havalimanı'ndaki pasaport kontrolleri sırasında yoğunluk oluştu. Görevliler arıza nedeniyle işlemleri elle gerçekleştirerek, yolcuların seferlerini kaçırmalarını önledi. Yaklaşık 1 saat süren arızanın giderilmesinin ardından işlemler normale dönerek, pasaport kontrollerindeki yoğunluk azaldı.

POLNET NEDİR?

Yanı sıra PolNet'in ne olduğunu merak eden vatandaşlar "PolNet nedir?" sorusunun cevabını arıyor. PolNet, Emniyet Teşkilatı tarafından kullanılan bir bilişim ağıdır. Emniyet Teşkilatının verdiği hizmetlere bilişim desteği verilerek; görevin süratli, güvenilir ve etkin bir şekilde yerine getirilmesini ve vatandaşların zamanında, kaliteli ve kesintisiz olarak hizmet alabilmelerini sağlamaktır.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...