Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lucescu, 'Fenerbahçe problem'

/ Kaynak: DHA
Lucescu, 'Fenerbahçe problem'

FUTBOL Haberleri  / DHA

Shakhtar Donetsk takımının Romen teknik direktörü Mircea Lucescu, Fenerbahçe için üzerine basa basa 'Problem' dedi.

Kayserispor ile oynadıkları hazırlık maçını 2-1 kazanan Ukrayna'nın ünlü Shakhtar Donetsk takımının Romen teknik direktörü Mircea Lucescu, Fenerbahçe için üzerine basa basa "Problem" derken, Galatasaray için ise, kolunu havaya kaldırıp, konuşmak istemedi. nbsp;Özel uçakla geldikleri Kayseri'de otel, maç öncesi ısınma ve karşılaşma dahil 10 saat kalan Shakhtar Donetsk'in, Türkiye'de Beşiktaş ve Galatasaray'ı çalıştıran teknik direktör Lucescu, Kadir Has Stadı'nın zeminini incelerken, DHA muhabiriyle yaptığı özel görüşmede Türkiye ligleri, Fenerbahçe ve Galatasaray ile ilgili sorulara kaçamak cevaplar verdi. Stat Müdürü Ali Üstünel, yardımcısı Mehmet Sönmez ve diğer görevlilerle Türkçe konuşan ve iyi Türkçe bildiğini söyleyen Romen çalıştırıcıya Kayserili sporseverler ilgi gösterip, birlikte fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. nbsp;Fenerbahçe'ye niye gelmediniz?" şeklindeki sorusuna önce tereddüt edip sonra, "Shakhtar çok iyi. Orada şartlar daha iyi. Fenerbahçe problem" cevabını verdi. Daha sonra konuşmak istemediğini yineleyen Mircea Lucescu, "Galatasaray'ı nasıl buluyorsunuz ?" sosuna ise sol elini havaya sallayıp, "Yorum yok" demekle yetindi.
KAYSERİ, SÜPER LİG TAKIMLARI İÇİN ZOR DEPLASMAN
Geceyarısı biten maçtan sonra özel uçakla Ukrayna giden Romen teknik adam, Kayseri Kadir Has Stadı'nı ve Kayserispor'u çok beğendiğini belirterek, "Kayserispor'u gerçekten çok beğendim. Sezon hazırlıkları devam etmesine karşın, bize karşı iyi mücadele sergilediler. bu statta sarı kırmızılı takımla karşılaşacak takımlara Allah yardım etsin. Kayseri, Süper Lig takımlarının deplasman maçları için çok zor" dedi. nbsp;Lucescu, maç bitiminde de gazetecilerin Süper Lig'deki takımlara ilişkin sorularına cevap vermedi.
FUTBOL
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...