Trabzon'da polis otosu dereye uçtu: 1 şehit, 1 yaralı, 1 kayıp

Düzenleyen:
Trabzon'da polis otosu dereye uçtu: 1 şehit, 1 yaralı, 1 kayıp

GÜNDEM Haberleri

Trabzon Maçka'da şüpheli aracı kovalayan ekip otosu dereye uçtu. Olayda 1 polisimiz şehit oldu, 1 polisimiz yaralanırken, 1 polisimizin de kayıp olduğu öğrenildi.

Trabzon'un Maçka ilçesinde bir polis otosu dereye uçtu. Olayda 1 polisimiz şehit olurken, kayıp bir polisimizi arama çalışmalarının sürdüğü kaydedildi. Yanı sıra araçta bulunan 1 polisimizin de hafif yaralı olarak kurtulduğu öğrenildi.

Konuya ilişkin emniyet birimlerinin açıklaması şöyle:

"22.03.2018 Perşembe günü saat 01:45’te Maçka ilçemizin Çatak mevkiinde Trabzon İl Emniyet Müdürlüğümüz kadrosunda görevli üç polis memurumuzun görev ifası sırasında içerisinde bulundukları resmi aracın dereye uçması sonucu; 

Bir personelimiz şehit olmuş, bir personelimiz hafif yaralı olarak kurtulmuş, bir personelimiz ise akıntıya kapılmış olup kayıp durumdadır. Kayıp polis memurumuzun arama çalışmaları devam etmektedir."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...