Ceylanpınar'da sessizlik hakim

/ Kaynak: İHA
Ceylanpınar'da sessizlik hakim

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ceylanpınar ilçesinin sınır komşusu olan Suriye'nin Rasulayn ilçesinde devam eden çatışmalar, yerini sessizliğe bıraktı.

Rasulayn'da PYD ve muhalifler arasında devam eden çatışmaların sona ermesinin ardından, Ceylanpınar ilçesinde silah sesleri yerini sessizliğe bıraktı. İlçede hayatın normale dönmesinin ardından işyerini can güvenliği nedeniyle kapatmak zorunda kalan esnaf, bu sabah saatlerinden itibaren iş yerlerini açtı. Ayakkabı tamirciliği yapan Abdullah Uzan, Rasulayn ilçesinde yaşanan çatışmalı ortamın işlerini olumsuz etkilediğini ifade ederek, çatışmaların bir an önce sona ermesi için yetkililerin çözüm bulmasını istedi. Çatışmalı ortamın Ceylanpınar ilçesinde huzursuzluğa neden olduğunu ifade eden Mustafa Akkurt ise, "Rasulayn'da yaşanan çatışma nedeniyle işlerimiz kötüleştiği gibi huzurumuz da kaçtı. Bu soruna acil bir çözüm bulunmasını istiyoruz" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...