Babacan G20 toplantısı için Moskava'ya gidiyor

/ Kaynak: CHA
Babacan G20 toplantısı için Moskava'ya gidiyor

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, G20 ülkeleri Ekonomi ve Maliye Bakanları toplantısı için 19 Temmuz Cuma günü Rusya'ya gelecek.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babaca, G20 ülkeleri Ekonomi ve Maliye Bakanları toplantısı için 19 Temmuz Cuma günü Rusya'ya gelecek. Moskova'da düzenlenecek toplantılara katılması beklenen Babacan, 2 günlük temaslarının ardından Cumartesi günü yurda dönecek. G20 toplantısında küresel ekonomide yaşanan gelişmeler ve alınacak tedbirler masaya yatırılacak. 5-6 Eylül tarihlerinde St. Petersburg'da yapılacak devlet ve hükümet başkanlarının katılacağı G20 zirvesine hazırlık mahiyetindeki bakanlar toplantısında Babacan'ın bir konuşma yapması bekleniyor. St. Petersburg'da yapılacak G20 zirvesine Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı davet etti. Zirve için Rusya'ya gelmesi beklenen Erdoğan, Putin'le ikili bir görüşme gerçekleştirecek. Rusya'nın dönem başkanlığını sürdürdüğü G20 programında enerji piyasalarının istikrar ve öngörülebilirliğinin artırılması, enerji verimliliği, istihdam, gıda güvenliği, uluslar arası finans yapılarında reform, yolsuzlukla mücadele gibi başlıklar var.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...