Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mine Başaran'ın ailesini duygulandıran hareket

Düzenleyen:
Mine Başaran'ın ailesini duygulandıran hareket

MAGAZİN Haberleri

Dubai'den İstanbul'a gelen ve içerisinde Mine Başaran'ın da bulunduğu jet düşmüş, bir pilot bulunamamıştı. Başaran'ın düğününü yapmasına ise 1 ay kalmıştı. Düğün mekanı sahibi ve çıkacak şarkıcı aldığı kaporaları aileye geri ödedi.

11 kişinin yaşamını yitirdiği kazadan sonra Çırağan Sarayı'nın 500 kişilik düğün için aldığı yüklü kaporanın tamamını, hiçbir zorunluluğu olmamasına rağmen iade ettiği öğrenildi. Kenan Doğulu da peşin aldığı parasının tamamını menajeriyle aileye göndermiş.

Mine Başaran'ın ailesini duygulandıran hareket

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un yazısındaki ilgili kısım;

Önceki gün Mina Başaran'ın düğününde rol alacak kişi ve kurumlarla ilgili öyle şeyler öğrendim ki, milletimle bir kez daha gurur duydum. Lafı uzatmadan öğrendiklerimi sizlerle de paylaşayım.

Çırağan Sarayı, 500 kişilik düğün için aldığı yüklü kaporanın tamamını, hiçbir zorunluluğu olmamasına rağmen iade etmiş. Kenan Doğulu, peşin aldığı parasının tamamını menajeriyle aileye göndermiş. Mina Başaran ve Murat Gezer'in anneleri ve yakın akrabaları düğün kıyafetlerini Vakko ve Beymen'den almış.

Her iki marka da kendilerinden düğün kıyafeti alan herkesi tek tek arayıp kıyafetleri iade edebileceklerini ve paralarını geri alabileceklerini söylemiş. Çiftin iki ay önce kiraladıkları yol yalısı dairenin sahibi de aynı hassasiyeti göstermiş ve kontrat gereği 10 aylık kirayı alabilecekken aileye "Evi istediğiniz zaman boşaltabilirsiniz, kira falan da istemiyorum" demiş. Vallahi ne desem bilmiyorum, bunlar sadece Türkiye'de olur, hepsine kocaman bravo.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...