Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dolar kuru bugün ne kadar? (23 Mart 2018 dolar-euro fiyatları)

Düzenleyen:
Dolar kuru bugün ne kadar? (23 Mart 2018 dolar-euro fiyatları)

Ekonomi Haberleri

Doların durumu ne olur? Euro ne kadar? Döviz ne kadar? Son dakika dolar fiyatları FED’in kararının ardından düşen dolar, dün gece yarısından sonra rekor kırdı. İşte son dakika döviz kurları.

Trump'ın Çin Hamlesinin Ardından Çifte Rekor.. Bankalar arası piyasada döviz kurlarında son durum.

Trump'ın, Çin'e ek gümrük vergisi ve yatırım kısıtlamaları getiren genelgeyi imzalamasının ardından dolar 4 TL'yi aşarak 4,03 seviyesine yükseldi. Euro da 4,97 lirayı aşarak 5,0 liraya çıktı.
Dolar ve Euro uluslararası piyasalarda rekor kırdı. ABD başkanı Donald Trump, Çin’e milyarlarca dolarlık ek gümrük vergisi ve yatırım kısıtlaması yapınca, lira küresel piyasalarda büyük değer kaybetti. 

DOLAR VE EURO REKOR KIRDI

Fed’in bu yıl kaç faiz artırımı yapacağına odaklanan piyasalarda üç artırım tahmininin korumasının ilk etapta olumlu algılanmasıyla dolar/TL ilk etapta 3.90 seviyesinin altını görmüş ancak, bu seviyelerde kalıcı olmayarak öğleden sonra 3.93 seviyesini aşmıştı. Bu gelişmelerin ardından, dolar tarihinde ilk kez 4.0 lirayı aşarak 4.0368 liraya ve euro da 4.9757 liraya kadar tırmandı. Dolar, tarihi zirvenin ardından 3.96 - 3.97 lira aralığına, euro da 4.89 - 4.90 lira aralığına döndü. 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...