Sen Anlat Karadeniz'e Diriliş darbesi

Düzenleyen:
Sen Anlat Karadeniz'e Diriliş darbesi

MAGAZİN Haberleri

Çarşamba akşamları Diriliş Ertuğrul ve Sen Anlat Karadeniz arasında geçen çekişmeyi bu hafta da Karadeniz dizisi kazanmıştı. Ancak Diriliş toplam izleyicide farkı kapattı

TRT ekranlarının dönem dizisi Diriliş Ertuğrul, reytinglerde uzun süredir oturduğu birincilik koltuğunu Sen Anlat Karadeniz'e kaptırmıştı. Birinciliği kaptırsa da yoluna emin adımlarla devam eden Diriliş, bu hafta toplam izleyicide Sen Anlat Karadeniz ile farkı kapatarak "Ensendeyim" mesajı verdi. Konuyla ilgili bir yazı kaleme alan Posta'nın televizyon eleştirmeni Mesut Yar, "Diriliş'in Sen Anlat Karadeniz'i anlatmasına ramak kaldı" ifadelerini kullandı.

İşte Mesut Yar'ın yazısındaki ilgili kısım;

Çarşamba geceleri üzerinde farklılık edilmeyecek tek gece oldu neredeyse. "Diriliş Ertuğrul"un (TRT 1) süksesi bitecek gibi değil...

Dönem dizisi izleyenlerin görmek istediği manzaraya ve duymak istedikleri diyaloglara hassasiyetle yer veriliyor...

Belki de bu yüzden birkaç haftadır toplam izleyicide gerisinde kaldığı "Sen Anlat Karadeniz" (atv) isimli diziyi yakalamasına ramak kaldı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...