Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sivas'taki katliamda öldürülen bakkal sahibi defnedildi

Düzenleyen:
Sivas'taki katliamda öldürülen bakkal sahibi defnedildi

YAŞAM Haberleri

Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Ortaköy'de sevdiği kızın ailesini katleden Fırat Yurdakul'un öldürdüğü bakkal sahibi yaşadığı köyde defnedildi.

Öte yandan Fırat Yurdakul'un uğruna cinayet işlediği P.E.E., yaşadığı Adana'dan Ortaköy'e geldi. Esen'in oldukça üzüntülü ve bitkin olduğu gözlendi.

Sivas'taki katliamda öldürülen bakkal sahibi defnedildi

Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Ortaköy'de sevdiği kızın ailesini katleden Fırat Yurdakul'un öldürdüğü bakkal sahibi Celal Koral'ın cenazesi yaşadığı köyde defnedildi. 

Şarkışla ilçesinde bağlı Ortaköy'de yaşayan Fırat Yurdakul, 21 Mart'ta sevdiği kız P.E.E.'nin dedesi Hüseyin, anneannesi Cennet ve babası Tarık Esen'i öldürdükten sonra gittiği bakkalda dükkan sahibi Celal Koral ve oğlunu da öldürerek otomobilini gasp etti. Celal Koral'ın cenazesi Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Uygulama Hastanesindeki otopsinin ardından Ortaköy'e gönderildi. Burada köy mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından Koral'ın cenazesi gözyaşları içerisinde defnedildi. Koral'ın oğlu Taylan Koral'ın cenazesinin ise annesi tarafından Adana'ya götürüldüğü ve burada defnedileceği öğrenildi. 

Cenaze namazına Sivas Valisi Davut Gül, Şarkışla Kaymakam Vekili Yusuf Cankatar, Şarkışla Belediye Başkan Vekili Musa Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, Koral'ın yakınları ve vatandaşlar katıldı. 

Uğruna cinayet işlenen köye geldi 

Öte yandan Fırat Yurdakul'un uğruna cinayet işlediği P.E.E. yaşadığı Adana'dan Ortaköy'e geldi. P.E.E.'nin oldukça üzüntülü ve bitkin olduğu gözlendi. Olayda hayatını kaybeden anneanne Cennet, dede İbrahim ve baba Tarık Esen'in cenazelerinin ise yarın sabah saatlerinde defnedileceği öğrenildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...