Ra'sulayn'daki çatışmalar aralıklarla devam ediyor

/ Kaynak: AA
Ra'sulayn'daki çatışmalar aralıklarla devam ediyor

DÜNYA Haberleri  / AA

Suriye Ra'sulayn'daki çatışmalar aralıklarla devam ediyor. Çatışma sesleri zaman zaman Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinden de duyuluyor.

Suriye'nin Haseke kentine bağlı Ra'sulayn ilçesindeki çatışmalar aralıklarla devam ediyor. Çatışma sesleri zaman zaman Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinden de duyuluyor. AA muhabirinin yerel kaynaklardan aldığı bilgiye göre, Türkiye sınırına yakın mesafedeki Ra'sulayn bölgesinde, PKK ile Nusra Cephesi arasında dünkü çatışmaların şiddeti azaldı. nbsp;Ceylanpınar ilçesinde, zaman zaman uzaktan gelen silah sesleri duyuluyor. Belediye hoparlöründen, vatandaşların mecbur kalmadıkları sürece dışarıya çıkmamaları ve pencerelerden uzak durmaları yönünde yapılan anonslar bugün daha az tekrarlanıyor. Vatandaşların sınır hattına çok fazla yaklaşmadığı ve bölgede güvenlik güçlerinin önlemlerini arttırdığı görüldü.
Öte yandan ilçe merkezinde günlük yaşam devam ediyor. nbsp;
Ceylanpınar'daki vatandaşlar, yaşanan olaylardan duydukları üzüntüyü dile getirerek, bir an önce Suriye'deki iç savaşın son bulmasını beklediklerini ifade etti.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...