Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rektör Güven’e soruşturma yok

Rektör Güven’e soruşturma yok

GÜNDEM Haberleri

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü, Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven hakkında FETÖ soruşturması açıldığı yönündeki haberler üzerine açıklama yaptı.

Haber Merkezi ANKARA

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: Erciyes Üniversitesi, 15 Temmuz hain darbe girişimi karşısında devletinin ve milletinin yanında olmuş, soruşturma süreçlerindeki kurumsallaşma ve hassasiyetiyle diğer kurumlara rehberlik etmiştir. İleri sürülen ve iftira niteliği taşıyan asılsız iddiaların gerek yargı mercileri, gerekse ilgili merciler tarafından titizlikle soruşturulduğunu, üniversitemizin soruşturma sürecinden yüzünün akıyla çıktığını, hâlihazırda üniversitemiz üst yöneticileri ile ilgili yürütülen bir adli soruşturma bulunmadığını ve bu nedenle bazı basın-yayın organlarında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurgulama gereği duymaktayız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...