Kalın: Barışın zaferi, terörün yenilgisi

Kalın: Barışın zaferi, terörün yenilgisi

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Daily Sabah gazetesinde yayımlanan yazısında Zeytin Dalı Harekâtı’nın Afrin’in alınmasıyla kritik bir aşamaya geçtiğini belirtti.

Kalın, şunları kaydetti: Afrin harekâtı barışın zaferi, terörün yenilgisidir. Suriye’nin kuzeyindeki terör tehdidine ciddi bir darbe indirilmiştir. Bu yönüyle operasyonun, terörün her türüne karşı net bir tavır takınan herkes tarafından desteklenmesi gerekir. Sözde Batılı uzmanlar, PKK’lı olmayan Kürtlerin yok hükmünde olduğunu söylüyor. Aynı şekilde Afrin’i özgürleştiren Özgür Suriye Ordusu saflarında savaşan Suriyeli Kürtler olduğunu gözardı ediyorlar. Bu yaptıklarının ‘Irkçı KKK örgütüne üye olmayan beyazlar beyaz değildir’ veya ‘Neo-Nazi olmayan Almanlar Alman değildir’ demekten hiçbir farkı yok. Bugün Türkiye’nin zaferine üzülenler aslında PKK’nın yenilgisine üzülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...