Ünlü futbolcu banka reklamının olduğu formayı giymek istemiyor

/ Kaynak: CHA
Ünlü futbolcu banka reklamının olduğu formayı giymek istemiyor

FUTBOL Haberleri  / CHA

İngiltere'nin köklü kulüplerinden Newcastle United'ın forveti Papiss Cisse, üzerinde banka reklamı bulunan formayı giymeyeceğini açıkladı.

İngiltere'nin köklü kulüplerinden Newcastle United'ın Senegalli forveti Papiss Cisse, üzerinde banka reklamı bulunan formayı giymeyeceğini açıkladı. nbsp;Papiss Cisse, Newcastle United'ın forma sponsoru olan 'Wonga' ismini üstünde taşımak istemiyor. Wonga bankasının faizle çalıştığını ve bunun mensubu bulunduğu İslam diniyle çeliştiğini belirten Cisse, takımının Portekiz'deki hazırlık kampına gitmeyi de reddetti. Senegalli forvet, maçlarda kendi formasında reklam olmadan oynayabileceğini açıklarken, kulüp yöneticileri de sorunu çözebilmek için bir formül arandığını aktardı. nbsp;Wonga şirketi, geçtiğimiz yılın ekim ayında Newcastle United ile 24 milyon liralık sponsorluk anlaşması imzalamıştı. Anlaşmada, tüm oyuncuların formalarında reklam bulunması şart gösteriliyor.

FUTBOL
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...