'Uber şoförü kadın yolcuyu darbetti' iddiası

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
'Uber şoförü kadın yolcuyu darbetti' iddiası

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Özel otomobil sahiplerinin mobil uygulama aracılığıyla taksicilik yapmasına imkan sağlayan Uber'den çağırdığı aracın sürücüsü tarafından darbedildiği ileri sürüldü.

Atatürk Havalimanı'na taksiyle yaralı halde getirilen  kadının, özel otomobil sahiplerinin mobil uygulama aracılığıyla taksicilik  yapmasına imkan sağlayan Uber'den çağırdığı aracın sürücüsü tarafından darbedildiği öne sürüldü. 

Taksiyle Dış Hatlar Gidiş Terminali'ne getirilen burnundan yaralı  haldeki Birgül E. için sağlık ekipleri çağrıldı.

Buraya gelen sağlık ekipleri, kadına ambulansta müdahalede bulundu.  Birgül E. daha sonra terminal içindeki kliniğe sevk edildi. Tedavisi tamamlanan  Birgül E, Atatürk Havalimanı Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Birgül E'yi havalimanına getiren taksinin sürücüsü Murat Tuğa,  gazetecilere yaptığı açıklamada, Basın Ekspres Yolundan Atatürk Havalimanı'na  dönerken yol kenarında duran bir araç gördüğünü söyledi.

'Uber şoförü kadın yolcuyu darbetti' iddiası

HANIMEFENDİYİ BARİYERLERE FIRLATTI

Bir sorun olduğunu düşünerek durduğunu anlatan Tuğa, "Bir kız gelip  yardım istedi. Uber sürücüsü, VIP bir araçtı. Resimleri de hatta bende mevcut.  Ben kızla ilgilenirken hanımefendiyi olduğu gibi araçtan bariyerlerin üzerine  attı. Resim ve görüntüleri mevcut. İnsanlık dışı bir durum. Bir insanın  yapabileceği bir şey değil. Ben denk geldim. İnsanlar güvenip itibar ediyorlar.  Aracın resimleri de mevcut. Sürücüyü de tarif edebilirim. Sürücü kaçtı. Hatta  beni de araçla beraber bir şerit sürükledi. Az daha ben de kazaya maruz  kalabilirdim. İstinye’den binmişler, havalimanına kadar gelecekler. Bulundukları  istikamete kadar 250 lira istenmiş. Hanımefendi itiraz edince, 'Ben havalimanına  girmiyorum, girersem bana ceza uygulayacaklar' demiş. Bütün sıkıntı fazla para  istemekten dolayı." diye konuştu.

Bu arada, Birgül E'nin ABD'ye gidecek kızı, polislerin yardımıyla  uçağına ulaştırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...